Website Onderhoud

Heeft uw website onderhoud nodig of denkt u dat uw website verbeterd kan worden? Dan kunnen wij wat voor u betekenen. Vaak wordt er gedacht dat een website klaar is zodra de website er goed uitziet en de inhoud gevuld is. Helaas is dat niet zo. Een website is blijft onderhevig aan onderhoud en aanpassingen. Deze aanpassingen zijn nodig om uw site o.a. te beveiligen tegen hackers. Daarnaast kan een website ook vaak nog behoorlijk geoptimaliseerd worden. Denk daarbij aan zoekmachine en snelheid optimalisatie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor de onderhoud? Neem gerust contact met ons op.

Website Beveiliging

Ook aan de beveiliging van uw website moet onderhoud worden gepleegd. Naar schatting worden er dagelijks 30.000 websites gehacked. De beveiliging van een website is daarom erg belangrijk. Wellicht denkt u, 'wie wil mijn website nou hacken?'. Hackers hebben niet altijd een reden nodig om te hacken. Vaak worden er programmas gebruikt die het hele internet af zoeken voor zwakke websites en infecteren deze met een virus. Dit om bijvoorbeeld een botnet (groep van computers) te maken die gezamelijk aanvallen uitvoeren. Wij kunnen u helpen met het proberen te voorkomen van deze hacks. Afhankelijk van het type website dat u heeft ondernemen wij actie. Wij gaan kijken of uw website misschien al geinfecteerd is. Is dat het geval dan gaan wij dat voor u oplossen. Daarnaast gaan wij kijken naar kwetsbare punten in uw website. Dit kan bijvoorbeeld een verouderde of slechte plugin, slecht geschreven code of misschien wel een probleem bij de server zelf zijn.

Website Optimalisatie

De optimalisatie van een website kan op meerdere gebieden gedaan worden. Bij optimalisatie kan er gedacht worden aan bijvoorbeeld laadsnelheid en SEO (zoekmachine). De snelheid waarmee uw website laadt is van cruciaal belang bij het verkrijgen en behouden van uw bezoekers. Als een site erg langzaam laadt is de kans aanzienlijk dat uw klanten weg gaan. Ook heeft de laadsnelheid van uw website invloed op de vindbaarheid in de zoekmachines. Laadt uw website te langzaam? Google geeft daar dan een straf op door u te verlagen in de zoekresultaten. De laadsnelheid van uw website zijn op een hoop punten te verbeteren. Wij kunnen uw site uitlezen en kijken naar de knelpunten. Afhankelijk van uw huidige situatie kunnen er wel meerdere secondes van de laadtijd afgaan.

Website Aanpassingen

Naast de optimalisatie van de snelheid, beveiliging en SEO kunnen wij ook alle aanpassingen doen aan uw website die u wenst. Wilt u een nieuwe pagina, andere opmaak of nieuwe onderdelen? Dit kunnen wij voor u maken. Wij zijn bekend met meerdere frameworks en content management systemen (CMS). Systemen en frameworks als Wordpress, OctoberCMS, LaravelPHP, PhalconPHP zijn wij zeer ervaren mee.

Onze Kenmerken

Updates

Is uw website verouderd en moeten updates daarvoor worden uitgevoerd? Wij kunnen u daarmee helpen!

Optimalisatie Scans

Om te controleren of uw website verbeterd kan worden voeren wij scans uit. Deze scans gaan de de 'bottlenecks' van uw website langs en geven aan waar verbeteringen mogelijk zijn..

Beveiliging Checkup

Beveiliging is een erg belangrijk onderdeel van uw site. U wil niet slachtoffer worden van een hack. Met onze scans gaan wij alle zwakke punten van uw website bekijken en oplossen.


SEO

Wordt u online niet goed gevonden? Wij gaan uw website na op mogelijke verbeterpunten voo de SEO.

Kleine Aanpassingen

Wilt u kleine aanpassingen laten doorvoeren op uw website. Dat kan u door ons laten uitvoeren. Wij vinden onze weg in alle websites en zorgen dat de aanpassing gedaan wordt.


Project starten!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom langs voor een lekker bakje koffie!

Creatief / Ingewikkeld wordt gemiddeld met 4.7 / 5 sterren beoordeeld uit 3