Website & App Hosting

De hosting van al onze websites en apps regelen wij allemaal zelf. Heeft u een hostingpartij nodig? Dan bent u aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje in ons portfolio om de projecten die door ons gehost worden te zien.

Hosting

De hosting is een erg belangrijk onderdeel van de oplossing. Als de hosting slecht geregeld en erg langzaam is wordt het lastig om je klanten tevreden te krijgen. Dit zorgt namelijk voor veel problemen of vertraging in het gebruik van jouw product. Daarnaast is een langzaam en slecht werkend product ook erg slecht voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Bij SEO wordt de snelheid en werking van je website als belangrijk punt meegenomen. Als de hosting niet goed wordt bijgehouden wordt deze, naast langzaam, ook nog onveilig. Daardoor groeit de kans dat je website gehackt wordt. Met een goede hostingpartij zorg je dat dit soort problemen voorkomen worden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze hosting volledig zelf te regelen. Wij zorgen dagelijks voor een controle op de hostingomgeving en houden daarbij de snelheid en mogelijke updates in de gaten.

Wat doen wij?

Browser Side Caching

Voor al onze projecten voeren wij browser side caching door. Dit houdt in dat wij aangeven dat de gebruiker hun browsers bepaalde data mag onthouden (zoals afbeeldingen). Dan hoeft dit niet bij iedere pagina bezoek opnieuw gedownload te worden.

Server Side Caching

Aan de kant van de server voeren wij caching optimalisaties door. Deze vorm van caching zorgt ervoor dat data op de server in sneller geheugen wordt opgeslagen. De server heeft hierdoor minder lang de tijd nodig om data op te halen. Dit zorgt voor een snellere reactie tijd van de website.

Dagelijkse Updates

Onze servers voeren automatisch alle updates dagelijks uit. Dit zorgt ervoor dat we geen slachtoffer worden van het gebruik van gedateerde software. Ook zorgen deze server updates ervoor dat wij altijd de nieuwste versies van programmeertalen gebruiken. Dit zorgt voor een enorme boost in snelheid.

Beveiliging

Onze projecten zijn altijd geconfigureerd met alle nodige beveiligingsinstellingen. Daarnaast scannen onze servers dagelijkse alle bestanden om te controleren op o.a. virussen. Als de server iets gevonden heeft krijgen wij daarvan direct een melding.

Dagelijkse Backups

Wij maken dagelijks een volledige backup van uw website of app. Deze backups behouden wij zeven dagen lang. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als er iets gebeurt met je data. Wil je dat deze backups langer bewaard worden is dat uiteraard te bespreken.

WordPress Optimalisatie

Wij hebben gekozen om maandelijkse te betalen voor een set geweldige WordPress plugins. Deze mogen wij op alle websites die bij ons in beheer zijn installeren. Dit zijn plugins voor o.a. de beveiliging, snelheid en seo optimalisatie.


Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Doordat wij zorgen dat het project wordt gehost op een snelle hosting score jij automatisch punten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Google straft namelijk af als je site niet snel laadt.

E-mail

Wil jij graag een e-mail account gekoppeld hebben aan jouw domeinnaam? Geen probleem. In ons hostingpakket zit standaard de mogelijkheid op e-mailadressen.

SSL Certificaat

Wanneer het domein bij ons gehost wordt leveren wij gratis een SSL certificaat. Met dit certificaat zorgen wij ervoor dat al het dataverkeer van en naar jouw site versleuteld is. Dit is te herkennen aan het welbekende groene slotje.

Project starten!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom langs voor een lekker bakje koffie!

Creatief / Ingewikkeld wordt gemiddeld met 4.7 / 5 sterren beoordeeld uit 3