Milieuwerk

Naar aanleiding van de twee grote maatschappelijke ontwikkelingen waar wij als bedrijf mee te maken hebben was het tijd onze website te vernieuwen. De doelstelling was om aan te geven hoe de nieuwe Participatiewetgeving en de snelle ontwikkelingen in de circulaire economie effect hebben op onze bedrijfsvoering. Hierbij wilden onze drie stakeholder categorieën – bedrijfsleven, gemeente en nieuwe werknemers, allemaal kunnen voorzien van de voor hen relevante informatie en nieuwsitems.

Leroy is direct bij ons op locatie langsgekomen om onze wensen en de mogelijkheden te bespreken. Hierbij was hij niet alleen aan het luisteren wat wij graag wilden, maar gaf juist aan wat er allemaal nog meer mogelijk was in de wereld van het webdesign. Zo kwamen we samen tot een lay-out en interface waar wij als bedrijf meer dan tevreden over zijn.

De website werd snel gebouwd, waarbij er voldoende ruimte was voor feedback en tussentijdse aanpassingen. Het eindresultaat werd ruim voor de deadline gelanceerd. Sindsdien hebben we louter positieve feedback ontvangen over de nieuwe website.

Ook na aflevering is het contact goed gebleven en is Leroy voor ons altijd bereikbaar voor vragen over gebruik van de website.


Project starten!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom langs voor een lekker bakje koffie!