Professionele Website laten maken

U wilt een professionele website laten maken? Door onze jarenlange ervaring in het opzetten van websites kunt u zonder zorgen uw idee met ons uitwerken. Websites zijn er in vele soorten en maten. Een paar voorbeelden zijn contactpaginas, landingspagina, websites met een afsprakenpanner, of webshops. Wij zijn uw partner in de bouw van professionele websites.

Ons Proces

Bij het laten maken van een professionele website kan een hoop komen kijken. Er zijn veel soorten websites waarvan een aantal hierboven zijn genoemd. Daarnaast zijn er ook nog ontelbaar veel aanpassingen mogelijk voor de website zelf. Creatief Ingewikkeld zal u bij het volledige traject ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen en keuzes. Wij gaan eerst met u een gesprek aan om te kijken wat voor een website u wil laten maken. Gaat het bijvoorbeeld om een webshop, een informatiepagina of heeft u een compleet ander idee? Nadat wij deze informatie hebben gaan wij met u kijken naar de mogelijkheden, de technieken en het ontwerp / design dat u voor uw website wil. Heeft u geen idee? Geen probleem, dan komen wij met voorstellen naar u.

Nadat alle eisen en verwachtingen in kaart zijn gebracht wordt het tijd om de ontwikkeling van de website te starten. Tijdens de ontwikkeling heeft u continue zicht op de veranderingen op uw nieuwe website. Deze is voor u ten alle tijden toegankelijk. Creatief Ingewikkeld is een jong bedrijf. Dat brengt met zich mee dat de meest recente en best werkende technieken worden gebruikt bij de maak van uw website.

Bij ons houdt het niet op nadat een website is ontwikkeld en is neergezet. Na het ontwikkelen van een website zijn er nog andere belangrijke zaken waarmee wij u perfect kunnen ondersteunen. Denk daarbij aan de hosting van uw website of de marketing van uw product. Om zoveel mogelijk klanten naar uw website te halen zijn de hosting en de marketing ook erg belangrijk. Een langzame hostingprovider betekent verlies van uw klanten. Wij adviseren het daarom om dat tevens door ons uit te laten voeren.

Benieuwd naar websites welke door ons zijn ontwikkeld? Kijk gerust op ons portfolio.

Onze Kenmerken

Volledig Responsive

Mobiele gebruikers zijn vaak de grootste bron van jouw bezoekers. Vandaar dat wij onze websites volledig responsive opzetten.

SEO Geoptimaliseerd

Goed vindbaar zijn in zoekmachines als google is tegenwoordig heel erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jouw website zoekmachine geoptimaliseerd wordt opgezet.

Supersnel en Veilig

Jouw website ontwikkelen en configureren wij met Privacy en Security by Design. Dit zorgt ervoor dat jouw website altijd veilig en snel werkt.


Geweldige Aftercare

Heb jij achteraf hulp of tips nodig bij het beheren van jouw website? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.


100% Zelf te Beheren

De websites en systemen die wij opzetten zijn door jou altijd volledig beheersbaar. Wij gebruiken voor jouw website de beste Content Management Systemen. Nieuwe onderdelen of artikelen aanmaken? Dat is bij onze websites altijd mogelijk.

Hedendaags en Hip Design

Wij werken nooit met oude designs en themas. Wij zorgen ervoor dat jouw website gebruikt maakt van een hedendaags en hip design.

Project starten!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom langs voor een lekker bakje koffie!

Creatief / Ingewikkeld wordt gemiddeld met 4.7 / 5 sterren beoordeeld uit 3