Mobiele App Ontwikkelen

Een geweldig idee voor een mobiele app? Laat ons uw idee ontwikkelen tot een geweldige mobiele app. Wij kunnen dit zowel voor iOS en android doen. Wij kunnen dit ook op een hybdride manier doen. Hybride scheelt tijd en geld maar neemt wel nadelen met zich mee.

Native iOS en Android Mobiele App

Mobiele applicatie van iOS en Android apps zijn twee volledig aparte apps. iOS wordt in 'Objective-C' of 'Swift' programmeertaal ontwikkeld. Android in Java. Dit heeft tot gevolg dat voor beide platformen een eigen app gebouwd moet worden. Daarom is er vaak niet gelijk voor beide platformen een app beschikbaar. Wij kunnen voor beide platformen de applicatie ontwikkelen. Het programmeren op een 'native' platform brengt snelheid, minder problemen en betere features met zich mee. Het ontwikkelen van de applicatie duurt vaak wel iets langer aangezien het op twee platformen ontwikkeld moet worden.

Hybride Mobiele App

Kleiner budget? Is snelheid bij de app (hierbij kan gedacht worden aan zware games) geen probleem? Dan is het laten ontwikken van een hybride mobiele app wellicht de beste keuze. Er wordt vaak nog gesproken over de 'mindere' kwaliteit van Hybride apps. De technologie voor het ontwikkelen van hybride apps is het laatste jaar zwaar vooruit gegaan. In minder complexe apps merk je het verschiltegenwordig niet meer.

Project starten!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom langs voor een lekker bakje koffie!