Mobiele App Ontwikkelen

Een geweldig idee voor een mobiele app? Laat ons uw idee ontwikkelen tot een geweldige mobiele app. Wij kunnen dit zowel voor iOS en android native doen. Wij kunnen dit ook op een hybride manier doen. Hybride scheelt tijd en geld maar neemt wel kleine nadelen met zich mee. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden voor mobiele app.

Native iOS en Android Mobiele App

Mobiele applicatie van iOS en Android apps zijn twee volledig aparte apps. iOS wordt in 'Objective-C' of 'Swift' programmeertaal ontwikkeld. Android in Java of Kotlin. Dit heeft tot gevolg dat voor beide platformen een eigen app gebouwd moet worden. Daarom is er ook vaak niet gelijk voor beide platformen een app beschikbaar. Wij kunnen voor beide platformen de applicatie native ontwikkelen. Het programmeren op een 'native' platform brengt snelheid, minder problemen en betere features met zich mee. Het ontwikkelen van de applicatie duurt vaak wel iets langer aangezien het op twee platformen ontwikkeld moet worden.

Hybride Mobiele App

Heeft u een kleiner budget? Dan is het laten ontwikken van een hybride mobiele app wellicht de beste keuze. Er wordt vaak nog gesproken over de 'mindere' kwaliteit van Hybride apps. De technologie voor het ontwikkelen van hybride apps is de laatste jaren zwaar vooruit gegaan. Voor de meeste mobiele applicaties is het verschil niet meer merkbaar. Het voordeel van een hybride applicatie is dat er voor meerdere platformen (iOS/Android) tegelijk wordt ontwikkeld. Er hoeft dus maar eenmalig een app ontwikkeld te worden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

De Mogelijkheden

Android

Interesse in een mobiele applicatie speciaal voor Android toestellen? Dat is bij ons geen probleem. Wij zorgen voor een app met een top uitstraling.

iOS

Een app voor iOS? Dat is bij ons mogelijk. Door onze jarenlange ervaring in de app ontwikkeling zorgen wij voor een successvolle app.

Hybride

Kosten besparen omdat het gaat om een eenvoudig site? Dan is een hybride app een geweldige oplossing.


Zelf Beheersbaar

Naast de mobiele app kunnen wij ook een content management systeem realiseren waarin jij de content van je eigen app kan beheren.

Landingspage

Wil jij dat jouw app online beter gevonden wordt. Dan kunnen wij ervoor jou een speciale app landingspagina bij maken. Hierop worden de mogelijkheden van jouw app geshowcased.


Project starten!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom langs voor een lekker bakje koffie!

Creatief / Ingewikkeld wordt gemiddeld met 4.7 / 5 sterren beoordeeld uit 3