FAQ

Frequently Asked Questions

Wij proberen jou hier al met antwoorden voor jouw vragen te voorzien. Wij hopen jou daarmee te kunnen helpen bij je zoektocht naar een ontwikkelaar. Kijk gerust of jouw vraag hieronder al tussen staat. Zo niet? Stel deze gerust via het contactformulier of één van de andere contact mogelijkheden.

FAQ

Wat kost het laten maken van een website?

De prijs van een website is erg lastig vast te stellen. Vandaar dat er ook geen 'prijzenlijst' te vinden is op onze website. De eisen van de klant zijn een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs. Gaat het om een informatie- of contactpagina? Zit er een planningsysteem bij of gaat het om een webshop? Is er vraag naar een volledige webapplicatie? Dit zijn voorbeelden van belangrijke factoren bij het vaststellen van de prijs. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopvraag.

Hoelang duurt de ontwikkeling van een website?

Bij de ontwikkelingen van een website komt een hoop kijken. Des te groter het project des te langer de bouwfase duurt. Een contact- of informatiepagina kunnen wij vrij snel opzetten. Een e-commerce of webshop duurt vaak iets langer. Dit komt mede door de inhoud die geplaatst moet worden in de website. De medewerking van de klant bij het aanleveren van de inhoud (en de snelheid) is hierbij ook een grote factor. Wanneer er een 'spoedklus' nodig is staan wij daarvoor open en kunnen wij met de klant bekijken wat er mogelijk is.

Project starten!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom langs voor een lekker bakje koffie!