E-Commerce Webshop Ontwikkelen

Heeft uw bedrijf nog geen online winkel of wilt u een online winkel beginnen? In deze tijd kan een bedrijf dat producten verkoopt haast niet meer zonder een e-commerce webshop. Wij kunnen de webshop voor u op maat ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring in webshops zijn wij voor u de geschikte partner. Neem gerust een kijkje in ons portfolio.

Ons Proces

Bij het ontwikkelen van een e-commerce webshop komt een hoop kijken. 'Wat voor product wil je gaan verkopen?' en 'Wie is je doelgroep?' zijn daarbij voorbeelden van vragen die naar voren komen. Om een goede webshop te ontwikkelen gaan wij samen kijken naar jouw situatie. Heb jij zelf al eisen voor de webshop? Dat de webshop bijvoorbeeld ontwikkeld wordt met WordPress of Magento? Wij nemen alle mogelijkheden en opties met jou door en gaan dan aan de slag. Wij komen met een ontwerp, bespreken dit met jou, passen dit aan waar nodig aan. Daarna komen wij terug bij jou met een ontwikkelplan. Vervolgens gaan wij dit ontwikkelen tot een e-commerce webshop.

Nadat de webshop staat kunnen wij met u bespreken hoe u nu verder moet met uw webshop. Voor het success van uw webshop zijn er veel zaken van belang. Zaken als een goede hosting, marketing van uw product en zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen uw webshop maken of breken. Wij kunnen u ondersteunen bij het vullen van de content, zorgen voor een goede SEO en het opzetten van een marketingcampagne.

Benieuwd naar webshops welke door ons zijn ontwikkeld? Kijk gerust op ons portfolio.

Onze Kenmerken

Volledig Responsive

De webshop welke wij voor jouw opzetten is op ieder apparaat perfect te gebruiken. Ontzettend belangrijk in deze tijd.

SEO Geoptimaliseerd

Een mooie webshop is leuk, maar is deze online ook goed bereikbaar? Wij zorgen ervoor dat jouw website SEO geoptimaliseerd wordt opgezet.

Veilig

Doordat je werkt met betalings en accounts is veiligheid erg belangrijk. Jouw website ontwikkelen en configureren wij met Privacy en Security by Design.


Supersnel

Naast het bouwen van jouw webshop voeren wij ook nog vele optimalisaties (zoals caching en afbeelding compressie) door. Dit zorgt ervoor dat jouw website razendsnel laadt.

Volledig Zelf Beheren

Producten, betalingen, facturen, verzendmethoden en paginas. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de zaken die jij volledig zelf kan beheren in de webshop.


Hedendaags en Hip Design

Wij werken nooit met oude designs en themas. Wij zorgen ervoor dat jouw website gebruikt maakt van een hedendaags en hip design.

Project starten!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom langs voor een lekker bakje koffie!

Creatief / Ingewikkeld wordt gemiddeld met 4.7 / 5 sterren beoordeeld uit 3